The smart Trick of su kaçağı tespiti That Nobody is Discussing

Wiki Article

yağmur yağdığında kaçırıyorsa izolasyon kaçağı olabilir, cihazlarla test edildiğinde sorun Web olarak belirlenebilir

Uzman Tesisat olarak sahip olduğumuz ekipmanlar sayesinde su kaçağı tespitleri artık kolayca bulunabilmektedir.

Evinize geldiğimiz ilk olarak sıcak su ve soğUnited kingdom su tesisatınızı test ediyoruz. Daha sonra temiz su da kaçak varsa su kaçağının sesini duymaya yarayan cihaz ile buluyoruz.

Konusuna hakim bir ustadan hizmet aldim, iletisimi ve gerekli bilgileri aktarmasi cok iyi oldu. Verilen hizmetten memnunum Y

Akıllı eşleştirme algoritmamız sayesinde, en iyi hizmet verenlerimizden gelen fiyat tekliflerini görüntüle.

Son teknoloji olarak üretilen kameralar ve cihazlar sayesinde su akıntısı ve sızıntısına sebep olan boru rahatlıkla tespit edilir.

Su Kaçağı Tespiti: Duvarlarınızda veya zemininizde su kaçağı olup olmadığını akustik dinleme cihazları ve termal kameralar ile tespit ediyoruz.

Doğuştan elektriğe ilgim var yıllardır bu işle uğraşıyorum pano montaj tesisat eloktronik kart tamiratı

Dinleme cihazı ile kaçakların bulunması fayans altındaki borularda ve özellikle de temiz su tesisatında işe yarar. Temiz su tesisatının basıncının yüksek olması, sızıntılarda sese yol açar. Bu sayede tespit çAlright daha etkili olarak yapılır.

Profesyonel Ekip Firmamızın yaptığı işlerde başarılı olmasının arkasında yatan en büyük etken profesyonel ekiplerimizdir.

Piyasada ucuz cihazlarla iş yapmaya çalışanların aksine ABD ve Alman malı cihazlar kullanmaktayız bu sayede kaçak bulma oranımız %99 dur.

Tamir edilmeyen duvar su sızıntıları duvarda ve zeminde küflenme ve bozulmalara sebep olacaktır. Duvardaki alçı ve boyanın bozulması yerde parkenin şişmesi gibi maddi sorunlara sebep olacaktır. Duvar su sızıntıları artworkık profesyonel cihazlarla bulunmaktadır. Mersin su tesisat firmamız gelişmiş cihazlarla su su kaçağı tespit sızıntısının yerini tespit etmektedir.

Arıza tespiti yapan ustamız müşterimizin elinde mevcut kalebodur var ise kırılan yerin onarımını da yapar. Eğer yoksa seramik temin edilince bir sonraki güne fayans tamiri yapılır.

tavandan su akmıyorsa yani sadece duvarda su sızıntısı varsa yinede su kaçağını bulabiliyor musunuz, alt kata kadar inen su kaçaklarını ne kadar zaman da buluyorsunuz ? cevap verirseniz sevinirim.

Report this wiki page